Entry: Kenduri 3 Disember 2016 Wednesday, January 04, 2017



Kenduri rumah Pak Lang Ali.

Seperti yang sedia maklum, melayu dan kenduri berpisah tiada :) Apatah lagi kalau kenduri kawin. Asal kawin je, kenduri. Asal kenduri je kawin. Eh?!

Bila dah nak kawin, semuaaaa pakat-pakat nak tunggu bulan 12. Nak tunggu hujung tahun. Senang cuti sekolah katanya. Macam la bakal-bakal suami/isteri korang tu kerja cikgu.. kan.. kan.. Hehehe.. #jangankecamsis

Sebab tu lah bila my #azam2016loss10kg tak berjaya, jangan salahkan sis. Hahahaa. Tetap jugak tak mau salahkan diri sendiri. Hahaha

Sebelum keluar, harus OOTD dulu, walaupunnnnnn..

Mujur my photog cuti sekolah, so boleh lah nak posing-posing sambil feeling-feeling :)



Lepas g kenduri, lajak terus pergi Design Village Mall. First time pergi. Ok laa. Nothing new. Tak der la peghak sangat. Malas nak ambil gambar sebab orang ramai gila. So pergi cuci-cuci mata ja.





Lepas keluar dari situ, lepak makan laksa roundabout bukit tambun :) Nak makan dalam Design Village tu mahal. Tak leh bawak ramai-ramai. Haha. So makan laksa tepi jalan sudah.


   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments