Entry: Kenduri 10 Disember 2016 Thursday, January 05, 2017



Kenduri Rumah Mak Lang Jan.

Ini adalah kenduri anaknya yang terakhir. Lepas ini, insyaallah kalau ada rezeki, kenduri cucu la pulak. Hehehe

Mujurlah setiap minggu satu je kenduri. So tak der lah nak rush sangat and boleh rileks-rileks makan dengan tenang.



As usual, ootd la dulu. Baju ini cadanganya masa beli hari tu nak dijadikan baju raya. Tapi tak berkesempatan nak pakai. Marilah kita pakai ke kenduri :)


#beranganalaalapose



Mulut tak diam nak bagi instruction suh ambik gambo. Heheh




Bestnya kalau naik kereta dapat dok belakang. Hehehe. Kali ni abang yang drive, so marilah kita posing-posing. Hehehe




   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments