Entry: Kenduri 17 Disember 2016 Tuesday, January 10, 2017



Kenduri kali ini adalah kenduri khawin our second cousin, Ninim.

Walaupun second cousin, our family and sbiling sangat close. Diorang duduk kampung lama and sekolah pun sama. Umur lah lebih kurang je dekat-dekat dengan adik beradik aku yang lain. So memang boleh ngam. Ninim ini baya Dayah,



Study week pun kalut nak balik si Naim tu. Tapi at least meriah skit lah nak pergi kenduri kan. Heheh. Selain kenduri Ninim, ada kenduri sepupu bapak di Sg Petani. Bapak pergi dengan abang, kitaorang malas nak pergi jauh-jauh, so cari alasan pergi kenduri Ninim ja. Konon nak pergi awal, tapi kul 12.30 jugak la baru keluar rumah


Ya baju kurung baru lagi. Kain ini beli dekat Kak Liza. Rasanya dekat setahun kot baru jadi baju. Hahah

Kalau posing sekali ja memang bukan dia la. Hahaha


Bersama Kakak dan Adik pengantin. Mula-mula malu nak naik gambar dekat atas, duduk atas tangga je ambik gambar.


Dah berani skit. Hehe




Pengantin, Ninim dan Ali




Ha ambik, berkeping-keping gambo atas pelamin. Time nie dah petang-petang. Orang pun dah tak ramai. Tu yang ok je posing-posing. Dapat pulak geng dengan Nana. Minah tu lagi laaaa.

Lepak dekat kenduri tu sampai petang tunggu bapak and abang. Puas la ulang 2-3 kali makan. Heheh. Maklumlah kenduri sedara kan, rileks je p ambik apa yang nak dimakan.

Tahniah Ninim dan Ali. Semoga bahagia till jannah dan dirahmati oleh Allah S.W.T. Amin.





   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments