Entry: Semakin menghampiri penghujung.... tahun 2016 Thursday, December 22, 2016



Yaaaaa... rajin pulak aku nak menghapdate! :)

Hujung-hujung tahun ini rasa macam tak banyak kerja la pulak. Alhamdulillah. Ada kerja pun alhamdulillah, tak dak kerja pun alhamdulillah... kan. So ada la masa skit untuk update blog. Actually kalau nak update tak der gambar macam tak best. Tunggu upload gambar dulu then baru cerita pasal weekend yang penuhhh dengan kenduri jaaaaa.

Ari ni nak cerita pasal famili abang dah pun berpindah. T___T Sedih gak la sebab dah tak boleh nak mengusik budak-budak kenit dua orang tuu. Pindah tak jauh pun. Dekat area-area situ jugak. Still boleh lagi dok mai hantaq mee goreng lagi malam tadi. Alhamdulillah rezeki :)

So far banyak barang semua dah angkat. Cuma yang besar-besar je belum. Buat sementara ini Naim and Sara duduk situ and Taufik dan conquer bilik atas. Yerlah rumah bapak yang sedia ada hanya ada dua bilik. Aku dan bapak sorang satu. Yang lain-lain tu pandai-pandailah korang. Hehe.

Sunyilah rumah lepas nie T__T Sekarang ini tengah cuti sekolah adalah Aidil dekat rumah. Kebetulan Naim and Sara pun tengah cuti. So boleh lah dok buat hingaq dekat rumah. Padahal bukan ada ada pun. Saja dok buat kalut. Hehe.

If not, rumah tu tinggaI aku dengan bapak. The boys tu tak kira la kan sebab bukan jenis yang duduk rumah.

That's life kan?

Semua orang move on dengan life masing-masing. At this moment, i really hope that my mom is there. Not that i tak redha dengan pemergiannya... i know Allah is the best planner. Without my mom at home, that feel is not the same.

I still have Bapak. Hopefully i can give the best for him.


   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments