Kadang-kadang mimpi | Kadang-kadang realiti

Friday, January 27, 2017

Kursus Intensif 2017 - Tahun Tiga dahhh

Bermula dari 17 Januari yang lalu, bermulalah Kursus Intensif bagi sidang akademik 2016/2017. Tahun yang ke tiga untuk diri ini. Sebenarnya dah tahun empat, tapi disebabkan unit belum cukup, so still consider tahun tiga. Memang plan nak buat 5 tahun sebab rasa macam sesak sangat kalau kena ambil 10-12 subjek setahun T_T

Walaupun sebenarnya tengok orang lain ok jeeeeee. Siap boleh score pointer cun-cun lagiiikkk.. Hehe.

Sebenarnya tahun 2014 aku ada plan nak tangguh. Sebab tahun tu nak fokus jaga mak tengah sakit teruk. Kadang-kadang tak cukup tidur. Balik kerja pun tekejar-kejar ke hospital sebab nak tengok mak di sana. Sabtu ahad memang berkampung di hospital ja. Langsung tak leh fokus nak study apa.

Tapi, alhamdulillah, instead of tangguh, aku just kurangkan bilangan subjek sahaja. If tangguh, mungkin akan ambik masa yang lebih dari 5 tahun untuk habiskan.

Kawan-kawan seangkatan aku kebanyakan akan habis tahun nie. Geng-geng group asingment la semuanya. Stay dengan diorang dari tahun 1 sampai la sekarang. Alhamdulillah boleh ngam, walaupun masing-masing umur dah pangkat adik-adik aku je. Hihihih.

Doakan aku berjaya habiskan tahun depan ya.

Amin.




posted by angel_baik @ Friday, January 27, 2017 09:52 am

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Don't buy Vista Security
Previous Entry
Next Entry
Home


angel_baik
Female
Marshall Islands
Blog PERIBADI
Menulis tanpa mengira HATI
Sila jangan ambik hati
Sendiri punya HATI, sediri ambik peduli
LOL!



View My Stats


BEST QUOTES


MEMORIES

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:

RSS Atom
rss feed


BLOGDRIVE
TEMPLATES

Dusk


Design by Beccary